Kazandığım Bitcoinleri Nerede Biriktirebilirim?

     Çeşitli yollarla kazandığımız bitcoinlerimizi güvenle saklayabileceğimiz bir yer lazım. Bunların biriktirildiği yere bitcoin cüzdanı deniyor ve bunu sağlayan çeşitli sistemler bulunmakta.
Ben kendi kullandığım blockchain.info adresini size öneririm. Küçük bir araştırma ile diğer cüzdanları da bulabilirsiniz.

Güvenliğiniz açısından  2 farklı cüzdan kullanabilirsiniz. Herhangi bir hack ve çalınma riskine karşı bakiyesini birkaç farklı cüzdanda biriktirme yolunu seçen insanlar olabiliyor. Fakat başlangıç için bize 1 tane yeterli, şimdilik.


blogchain.info adresine gidip anasayfada bulunan cüzdan oluştur kısmına tıkladığınızda üstte gördüğünüz menü karşınıza gelir.
Email ve şifrenizi buradan belirleyin (şifre onay için 2 kez yazılıyor) ve oluştur deyip tamamlayın. Emailinize onay linki gelecek onu tıklayıp giriş yapabilirsiniz.

Dikkat edilecek hususlar
-Belirlediğiniz şifre çok sağlam ve unutmayacağınız birşey olsun, kesinlikle kolay şifreler seçmeyin.
-"Cüzdan kimliği" ve hesabınıza para çekeceğiniz cüzdan numarası farklı şeylerdir karıştırmayın.
Cüzdan kimliği hesabınıza giriş yapmanızı sağlar, bir kenara kaydedin ve unutmayın.
Hesabınıza para çekmek için Anasayfada bulunan "para almaya başla" kısmına basın ve gördüğünüz rakam ve harflerden oluşan adresi kopyalayın. Hesabınıza bu adres ile para çekeceksiniz. Cüzdan kimliğinizle çekim yapmaya çalışmayın!
-Bir yerden btc olarak ödeme alacağınızda adresinizi doğru girdiğinizden emin olun. Ben copy-paste yapmama rağmen yine de bir kontrol yaparım :)

Bitcoin kazanabileceğiniz ücretli ve ücretsiz siteleri öğrenmek için diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz :)

Bol kazançlar.

Yorumlar