Hemen Ödeme Alabileceğiniz Bedava Bitcoin Veren Siteler

   
Fakirin tavuğu tek tek yumurtlar mantığıyla, bitcoin işine yeni başlayan arkadaşlar haklı olarak öncelikle bedava kazanabilecekleri sitelere yöneliyorlar. Bunları birçoğu zaman kaybından başka birşey değil ama içinde güvenilir olan ve güzel ödemeler alabileceğimiz siteler mevcut. Her zaman elinizin altında olacak bir liste olması amacıyla bu siteleri sizinle paylaşacağım.

     Öncelikle bu siteler direk ödemeyi Xapo cüzdanına yapıyorlar, diğer cüzdanlarda sorun çıkabilir veya ödeme çok gecikebilir. O yüzden Xapo hesabı açmanızda fayda var. Xapo da güvenilir cüzdanlardan biridir. Kayıt olmak için tıklayın, xapo

     Paylaşacağım sitelerin hepsi kesin ve anında ödeme yapan sitelerdir, güvenle kullanabilirsiniz. Aşağıdan site isimlerine tıklayarak  yeni sekmede açabilirsiniz.
Sitelere giriş yaparken sizden email soracak, oraya xapoya verdiğiniz emaili girmelisiniz.

fieldbit  xapoya üye olduğunuz email ile giriş yapın başka birşey yapmanıza gerek yok, site dakika başı sizin hesabınıza satoshi yatırır. Claim diyerek biriken satoshileri hesaba geçirin 100 olduğunda withdraw deyip direk xapo hesabına çekin. Gün içinde  2 kez claim yapsanız zaten 100 ü geçiyor, 10 saniye :)

moonbit  çalışma sistemi  fieldbit ile aynı.

xpbit  Saatte bir en az 400 satoshi öder. Zaman buldukça siteye girip captcha kodunu girerek claime tıklayın. 6000 satoshi birikince doğrudan withdraw diyerek xapo hesabına çekebilirsiniz. Günde 3 kez  claim yapsanız (toplasan1 dk almaz) 5 günde bir 6000 satoshi kazanırsınız ki hiç fena değil.

ubit saatte bir en az 200 satoshi öder. 6000 olunca çekebilirsiniz.

welovefaucet 20 dakikada bir en az 125 satoshi veriyor, oldukça kazançlı. Yine 6000 de çekiliyor.

foxfaucet 10 dakikada bir 150 satoshi veriyor. En kazançlılardan birisi. 6000 de çekiyorsunuz. 2 günde çok rahat tamamlanır.

btcsource saatte bir 45 satoshi veriyor, 300 olunca çekebiliyorsunuz.
   
     (Yenilerini buldukça ekleyeceğim)

     Araştırma yaparsanız çok daha fazla bulabilirsiniz. Fakat ben burda en azından uğraştığınıza değecek, en çok ödeyen siteleri paylaştım, kayda değer görmediklerimi yazmadım.
     Bu siteler genelde size captcha kodu doldurtuyor arkdaşlar ve claim yaparken reklama yönlendiriyor. Tabi bize ödedikleri paraları da buradan çıkarıyorlar.Bize sonuçta bedava ödeme yapmıyorlar reklam tıklattırıyorlar.
     Günlük olarak en azından 1-2 saat ayırsanız bile (ki para kazanmak isteyen fazlasını ayırabilir) ortalama 4000-7000 satoshi kazanırsınız. Bunları bedava kazanacağınız için hiç de fena değil derim ben.
     Birikiminizi yapın, günlük boş vakitlerinizde satoshilerinizi toplayın ve xapo da biriktirin. Çekmek için acele etmeyin. Çünkü xapo para gönderiminde komisyon kesiyor. Zaten btc size uzun vadede kazandıracak, birikiminiz çoğalana kadar bekletin.

Bol kazançlar.




Yorumlar

  1. Binance Turkey everything about https://binancecoinmarket.com/ you can learn from our address

    YanıtlaSil

Yorum Gönder